Viziune/ Misiune

Viziune

Vom deveni lider în domeniul nostru de activitate, raspunzând cel mai bine necesităţilor şi aşteptărilor partenerilor noştri, prin flexibilitate, modernizare, inovare si responsabilitate socială.
Energia verde este sinonimă cu viitorul, în special într-un mediu puternic afectat de poluare. Suntem una dintre cele mai active companii în încheierea de acorduri de tranzacţionare energie şi certificate verzi (GCPA). Echipa noastră de specialiști oferă o gamă largă de opțiuni de vânzare eficientizată și servicii de consultanță cu privire la operațiunile comerciale pentru proiecte de energie din surse regenerabile.

Misiune

Existăm pentru a satisface nevoile de energie, de reducerea costurilor aferente consumului de energie în zonele unde nu s-au efectuat optimizări de către clienţii noştri şi de combatere a poluării într-o lume aflată în continuă schimbare.
De peste 10 ani respectăm promisiunile făcute clienţilor noştri. Investim încredere în potenţialul pieţei de energie din România şi din ţările vecine şi suntem pregătiţi pentru cele mai inedite şi complexe provocări din partea companiilor.

s

495902924 - viziune

Asistenta clienti

icon-assistance-250

CALL CENTER / Deranjamente Operator de Distributie
Notificari intreruperi programate

Aboneaza-te acum la newsletterul nostru

Please leave this field empty.

KDF ONLINE

Ce este KDF Online?

acredit_0005_Layer-6
acredit_0004_Layer-5
acredit_0003_Layer-4
acredit_0002_Layer-3
acredit_0001_Layer-2
acredit_0000_Layer-1

KDF Energy