Furnizare energie

KDF Energy este furnizor de energie, licențiat în acest domeniu încă din anul 2010, LICENTA nr. 947/ 29.07.2010 acordată de ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei), iar cei interesați de acest serviciu vor beneficia de atenția unei echipe de specialiști, capabilă să ofere prețuri competitive și condiții contractuale foarte avantajoase.

KDF ENERGY este înregistrată și participă activ în piețele centralizate de energie electrică prezente în Romania: Piața pentru Ziua Următoare (PZU); PC-OTC; PCCB-LE, PCCB-NC, PI (Piaţa Intra-Zilnică), PCSU.

În primii ani, activitatea companiei a fost preponderent orientată către operațiunile de trading, începând din 2013, şi-a concentrat eforturile şi asupra serviciului de furnizare a energiei electrice către consumatorii finali.

KDF Energy se poziționează între cei mai importanți furnizori de energie din România prin: preț, condiții contractuale oferite, legătura companie-client datorită gestiunii profesionale a unui portofoliu extins de producţie energie electrică din surse solară, eoliană, biomasă, continuând cu experiența vastă în piața de energie și politica intensivă de grijă față de client.
148122375 - furnizare energie

Asistenta clienti

icon-assistance-250

CALL CENTER / Deranjamente Operator de Distributie
Notificari intreruperi programate

Aboneaza-te acum la newsletterul nostru

Please leave this field empty.

KDF ONLINE

Ce este KDF Online?

acredit_0005_Layer-6
acredit_0004_Layer-5
acredit_0003_Layer-4
acredit_0002_Layer-3
acredit_0001_Layer-2
acredit_0000_Layer-1

KDF Energy