Trading emisii

Scopul tranzacționarii cu certificate de emisii este reducerea emisiilor la cel mai scăzut cost, făcând astfel posibil stabilirea unor ținte ambițioase pentru reducerea globala a emisiilor.
Doriti cel mai bun preț? Vă place rapiditatea si eficienţa? Avem acces excelent la piață - suntem membri pe cele mai mari burse, avem relații de încredere și un mod de lucru cu costuri reduse – ceea ce garantează îndeplinirea tuturor obiectivelor dumneavoastră.
Ne angajăm să vă asigurăm un cadru profesionist pentru încheierea tranzacției dorite.

Contact departament trading emisii:
Director Departament Tranzactii CO2 -Hortensia Dumitriu

Tel: +(40) 31 425 99 50
Mob: +40 756 56 91 03
Fax: +(40) 31 425 99 51

s

SPOT  /   FUTURES  /   SWAT  /  OTC

s

Tranzacția SPOT sau „la vedere” reprezintă un contract ferm în care s-au negociat cantitatea și prețul, iar transferul de certificate și plata acestora au loc imediat sau într-un interval de timp foarte scurt (în aceeași zi).

Business Team Investment Entrepreneur Trading Concept

s

Tranzacția FORWARD - reprezintă un contract ferm în care s-au negociat cantitatea și prețul certificatelor, iar livrarea și plata acestora au loc la un termen scadent (în viitor), de asemenea stabilit în momentul încheierii tranzacției. Este un contract nestandardizat. Siguranța prețului reprezintă principalul avantaj al contractului FORWARD.
Practic, cumpărând sau vânzând “forward” vă permiteți să fixați prețul în acest moment, fără a fi nevoiți să-l plătiți pe loc.

Business chart with glowing arrows and world map

s

Tranzacția FUTURES - reprezintă un contract standardizat în care s-au negociat cantitatea și prețul, iar livrarea și plata certificatelor au loc la un termen scadent.Contractele FUTURES reprezintă o formă perfecționată a contractului FORWARD. Cu toate avantajele prezentate mai sus, contractul forward nu lasă partenerilor în tranzacție nicio posibilitate de ieșire din poziții. Practic, cele două părți, negociind între ele termenii contractului, sunt ”captive” în interiorul clauzelor lui, până la expirarea contractului forward, adică până la scadență.Fiind standardizat și tranzacționându-se pe o piață secundară, contractul FUTURES oferă posibilitatea atât vânzătorilor, cât și cumpărătorilor, să închidă poziția în orice moment și este considerat avantajos de către oricare dintre părți până la expirarea contractului - scadență.

futuristic background with fractal horizon

s

Tranzacția SWAP reprezintă preschimbarea certificatelor de tip EUA în certificate de tip CER/ERU, într-un procent de până la 11% din alocarea totală anuală, pentru certificatele din Faza III-a EU-ETS. Acest drept decurge din reglementările sistemului european de comercializare a cotelor de emisii.Pe baza prețurilor curente din piață, acest proces poate avea ca rezultat o intrare semnificativă de cash de care clientul beneficiază, ca urmare a diferenței de preț (”spread”) dintre certificatele EUA și certificatele CER/ERU. Tranzacția SWAP este un proces simplu și rapid, dovedit deja prin experiența tranzacțiilor pe care le perfectăm cu numeroase companii din România și din alte țări europene și, de asemenea, este o tranzacție securizată 100% pentru compania Dumneavoastră.
entrepreneur shaking hands with his accuntant after passing documenation and invoices

s

Tranzacția OTC - reprezintă o tranzacție negociată bilateral între parteneri, în afara unei piețe standardizate. Contractul OVER THE COUNTER este perfectat direct între cele două părți, fără supervizarea și reglementarea unei piețe. Într-o tranzacție OTC, prețul nu este în mod necesar o informație publică. Contractul FORWARD este tranzacționat pe piața OTC.
500597154-tranzactie-otc

Asistenta clienti

icon-assistance-250

CALL CENTER / Deranjamente Operator de Distributie
Notificari intreruperi programate

Aboneaza-te acum la newsletterul nostru

Please leave this field empty.

KDF ONLINE

Ce este KDF Online?

acredit_0005_Layer-6
acredit_0004_Layer-5
acredit_0003_Layer-4
acredit_0002_Layer-3
acredit_0001_Layer-2
acredit_0000_Layer-1

KDF Energy