Emisii CO2

487365410 - emisii CO2

s

Arderea combustibililor fosili, cum ar fi produsele petroliere, eliberează emisii de carbon. Pentru a îndeplini standardele de mediu definite de protocolul de la Kyoto și alte cadre de reglementare, companiile cu o producţie de emisii care depășesc pragul alocat sunt obligate sa acopere excedentul de emisii produs prin achiziționarea de certificate de emisii de gaze cu efect de sera (EUA) de pe piață. In acelaşi timp companiile care îşi reduc emisiile sub nivelul alocat îşi vând surplusul de certificate pe aceeaşi piaţă.

KDF Energy, partenerul specialist în energie şi certificate CO2, este lider în România, Bulgaria și Grecia în tranzacţionarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră.

KDF Energy colaborează pe plan extern cu instituții financiare,

fonduri de carbon și brokeri specializați internațional. Parteneri externi precum ICE ECX  și CTX - Carbon Trade Exchange îi conferă companiei posibilitatea tranzacționării produselor financiare pe piața europeană, acces direct și rapid la contracte de tipul spot, futures sau options. În perioada 2009-2012, compania KDF Energy a tranzacționat peste 50 de milioane certificate de emisii.

În același timp, KDF Energy este membru al Asociației Internaționale de Tranzacționare a Emisiilor (IETA - International Emissions Trading Association) – cea mai importantă asociație profesională internațională în domeniul pieței emisiilor de gaze cu efect de seră. În cadrul acesteia, KDF Energy participă activ la grupurile de lucru IETA care colaborează cu Comisia Europeană și Convenția Cadru a Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice (UNFCCC).

Asistenta clienti

icon-assistance-250

CALL CENTER / Deranjamente Operator de Distributie
Notificari intreruperi programate

Aboneaza-te acum la newsletterul nostru

Please leave this field empty.

KDF ONLINE

Ce este KDF Online?

acredit_0005_Layer-6
acredit_0004_Layer-5
acredit_0003_Layer-4
acredit_0002_Layer-3
acredit_0001_Layer-2
acredit_0000_Layer-1

KDF Energy