Despre noi

Societatea KDF ENERGY SRL este o companie cu capital integral privat, înfiinţată în anul 2002, care şi-a început activitatea în domeniul energiei şi mediului. Lider în România, Bulgaria şi Grecia în tranzacţionarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera, KDF ENERGY şi-a extins activităţile în trading de energie şi furnizare energie, astfel în 2010 îşi diversifică activitatea prin obţinerea licenţei de furnizare energie odată cu deschiderea acestei pieţe.

Prin activităţile desfăşurate KDF ENERGY a devenit una dintre cele mai active companii în furnizarea de electricitate către consumatorii finali şi în derularea contractelor de achiziţie de energie verde.

Clienţii noştri beneficiază de servicii de consultanţă în ceea ce priveşte capacităţile de generare a energiei din surse regenerabile, creşterea eficienţei energetice şi optimizarea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Parteneri externi precum ICE ECX și CTX - Carbon Trade Exchange oferă companiei noastre posibilitatea tranzacționării produselor financiare pe piața europeană, acces direct și rapid la contracte de tipul spot, futures sau options.

498769592 - despre noi

Suntem de asemenea membri ai Asociației Internaționale de Tranzacționare a Emisiilor (IETA - International Emissions Trading Association) – cea mai importantă asociație profesională internațională în domeniul pieței emisiilor de gaze cu efect de seră, colaborând cu Comisia Europeană și Convenția Cadru a Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice (UNFCCC).

Asistenta clienti

icon-assistance-250

CALL CENTER / Deranjamente Operator de Distributie
Notificari intreruperi programate

Aboneaza-te acum la newsletterul nostru

Please leave this field empty.

KDF ONLINE

Ce este KDF Online?

acredit_0005_Layer-6
acredit_0004_Layer-5
acredit_0003_Layer-4
acredit_0002_Layer-3
acredit_0001_Layer-2
acredit_0000_Layer-1

KDF Energy